Enfamiljshus

Form, funktion och individualism

Med H+H:s byggsystem för styckebyggda stenhus, kan var och en uppfylla sin dröm om elegans, funkton och miljöriktiga material. Tanken bakom byggsystemet är att få tillbaka de vackra, individuella och miljöriktiga lösningarna i enfamiljshus. Utgångspunkten är en enkel och flexibel konstruktion med massiva ytterväggar i lättbetong – helt utan plastfolie.


Byggsystem för Enfamiljshus
Med H+H lättbetong skapas enkelt det individuella huset med spännande planlösningar. Ett miljöriktigt byggande, med ett beprövat byggsystem och robusta konstruktioner som resulterar i ett tätt och energisnålt hus. Byggsystemet är baserat på H+H:s lättbetong i ytterväggar och innerväggar.
Klicka på bilden för att titta i broschyren Möjligheternas stenhus


Under E-katalog hittar du all information du behöver om våra produkter.

Yttervägg
Ytterväggar av massiva block, element eller block med integrerad isolering som putsas eller kläs med panel eller fasadsten utvändigt. Väggarna tunnputsas och/eller spacklas invändigt före målning eller tapetsering. Över dörr- och fönsteröppningar monteras H+H lättbetongbalkar.

  • H+H Multiplattan
  • H+H Celblocket
  • H+H Väggelementet
  • H+H Termoblocket

Innervägg
Innerväggar av massiva block eller element som tunnputsas och/eller spacklas före målning eller tapetsering. Över dörr- och fönsteröppningar monteras H+H lättbetongbalkar.

  • H+H Multiplattan