31. January 2023

news

"Ny" man inom kundtjänst

När Morten Kock gick in genom dörren på H+H i september 2022, där han idag ingår i det svenska teamet och som försäljningsassistent i samarbete med Ronny ska bistå säljarna och marknaden i Sverige, var det inte utan en viss spänningar i kroppen.

 

Efter 28 år i den grafiska branschen i olika funktioner såsom planering, inköp, försäljning mm. det var dags att vända blad och ta itu med Morten K Version 2.0, vilket innebar en ny bransch med nya kollegor och nya kunder/leverantörer – alltså en helt ny vardag.

 

”Jag såg verkligen fram emot att kasta mig ut i något helt nytt, och även om min grundläggande önskan är att ge bra kundservice, kunde paketet med nya produkter och nya intryck mycket väl verka lite överväldigande.

Mitt intryck av mina kollegor var – och är fortfarande – fantastiskt; ett kalejdoskop av väldigt olika människor, där tillit och respekt verkligen är av största vikt, så på H+H kan du egentligen bara känna dig bekväm”.

 

Hemma är Morten gift med Louise och med 3 barn som bor utomlands finns det tid för löpturer, semester/vistelser och goda vänner - och den nya rollen som farfar har en stor plats i hans hjärta.

 

– och ja, mycket energi går också åt att heja på – och försvara – det lokala fotbollslaget...